Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Eliberare" by Imogen Kealy # eBook PDF Kindle ePub Free

Eliberare

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Eliberare
  • Author : Imogen Kealy
  • Release Date : January 18, 2020
  • Genre: Military,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 3258 KB

Description

Eroină. Soldat. Spioană. Lider. Numele ei este Nancy Wake.
Pentru Aliați, ea a fost o neînfricată luptătoare pentru libertate, o legendă a operațiunilor speciale, o pionieră în vremea războiului. Pentru Gestapo, a fost o fantomă, o umbră, cea mai căutată persoană din toată lumea.
ÃŽnainte de toate acestea, însă, Nancy Wake a fost o tânără care locuia în Marsilia È™i care tocmai se logodise cu bărbatul pe care îl iubea. Apoi FranÈ›a a căzut în faÈ›a tăvălugului nazist. Tentată de ideea de a fi de folos È™i de pericol, Nancy se trezeÈ™te implicată în activitățile subterane ale RezistenÈ›ei, care se opunea conducerii naziste. Devine cunoscută ca Șoarecele Alb, iar pe capul ei se pune o recompensă de 5 milioane de franci, astfel că Wake ajunge prima pe lista celor mai căutaÈ›i criminali de către naziÈ™ti – dar cel arestat pentru trădare È™i suspectat de a fi Șoarecele Alb este soÈ›ul ei.
ReuÈ™ind cu greu să fugă în Marea Britanie, Wake se alătură Departamentului de OperaÈ›iuni Speciale (DOS) È™i este paraÈ™utată în Auvergne, unde trebuie să câștige respectul unora dintre cei mai duri luptători ai RezistenÈ›ei franceze. Ea È™i trupa de maquis se luptă cu naziÈ™tii, iar fiecare bătălie câștigată aduce mai aproape sfârÈ™itul războiului – dar îl pune È™i pe soÈ›ul ei într-un pericol din ce în ce mai mare.
Thriller istoric captivant și plin de imaginație, Eliberare aduce la viață povestea uneia dintre cele mai fascinante eroine necunoscute ale celui de-al Doilea Război Mondial, cu toată puterea și complexitatea caracterului ei. Aceasta este povestea uneia dintre cele mai decorate luptătoare, așa cum nu a mai fost spusă niciodată.


Free PDF Books "Eliberare" Online ePub Kindle